Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Het pandjeshuis suikerland (PHS) is geen traditioneel pandjeshuis

  Zakelijk

ARNHEM - Er is tijd en aandacht voor de klanten, de regels zijn duidelijk en transparant en 85 procent van het pand is winkel met allemaal handige leuke en voordelige spullen.

Behalve dat klanten bij Pandjeshuis Suikerland spullen kunnen belenen is het ook een leuke winkel met een verassend uitgebreid assortiment met veel nieuwe artikelen voor zeer scherpe prijzen waar voor u ze elders niet zult vinden. Dus kom langs en laat u verassen door het assortiment, ook heeft het pandjeshuis ook een webshop: www.pandjeshuissuikerland.nl. Op de website kunt alvast een kijkje nemen wat er zoal wordt aangeboden en waar u de producten op uw gemak kunt bekijken en bestellen.

Verpanden van spullen
Wat het belenen betreft is Pandjeshuis Suikerland heel helder. "We hebben niet de intentie om iemand zijn spullen af te pakken. Iedereen kan in een situatie terecht komen van geldnood. Soms is het dan handig als je iets van waarde kunt belenen en zo uit de brand geholpen kunt worden. Wij zijn eerlijk en hebben het liefst dat de klanten hun spullen zelf weer kunnen komen ophalen. Wat we ook veel horen is dat de klanten bij andere organisaties die ook belenen behoorlijk honds behandeld worden. Vreselijk, want mensen die hun eigendom belenen zitten vaak al in een lastige situatie. We behandelen iedereen met respect en we hanteren de laagste rente van Arnhem. Daarnaast is er geen sprake van vage bijkomende kosten".

Inkoop
Wilt u uw oude/kapotte sieraden van goud of zilver verkopen? Dan biedt pandjeshuis Suikerland een eerlijke prijs ongeacht de staat van de sieraden.

Pakketten versturen of afhalen
Pandjeshuis Suikerland is DHL en UPS servicepunt. Hiermee kunt u eenvoudig en snel u pakket verzenden en ophalen. Daarnaast kunt u ook uw post versturen via postbedrijf SANDD.

Pandjeshuis Suikerland; Distellaan 36 (voormalig ALDI pand)
026 3031605; geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Het verpanden of verkopen van producten is mogelijk tot 17:00 uur.
Wilt u ook op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en aanbiedingen?
Volg Pandjeshuis Suikerland op facebook.

Meer berichten