Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Bistro Bootsma in Elden

  Zakelijk

ELDEN/ARNHEM - Eén jaar na opening van Bistro Bootsma is wel duidelijk geworden dat ook in het zuidelijke deel van Arnhem bestaansrecht is voor een restaurant waar veel aandacht is voor gasten en hun persoonlijke wensen.

Cleo en Coen Bootsma, die samen met een gemotiveerd team de informele bistro runnen, hebben dit bewezen. Of het nu een jubileum, verjaardag, barbecue, koffietafel of diner voor twee betreft, alles wordt op de wensen van de gast afgestemd. In overleg is veel mogelijk, zelfs een winter BBQ in de binnentuin. Glühweintje erbij, vuurkorven aan, sfeervolle ambiance…
Cleo vertelt enthousiast: "Een beetje afwisseling is voor onze gasten aantrekkelijk. Op maandag is er altijd 'Eten Wat De Pot Schaft', een driegangen-verrassingsmenu voor 17,50 euro Op woensdag onbeperkt kip Piri Piri voor 15,50 euro en iedere week rolt er een nieuw wisselend driegangenmenu voor 22,50 euro uit de mouw van de gedreven chef-kok Aran Rabe."

Uiteraard kun je ook gewoon à la carte bestellen of kiezen voor een seizoensgebonden menu. In een recensie van Over de Tong wordt de zaak omschreven als 'goede Bistro met hartverwarmende gastvrijheid'. Parkeren is geheel gratis op het kerkplein waar het restaurant gevestigd is. Kortom, geen enkele reden om niet even bij Bistro Bootsma naar binnen te gaan.

Bistro Bootsma; De Brink 7, Elden (Arnhem); 026 3819037; www.bistrobootsma.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten