Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Probeer een gratis proefles bij PR Boxing Boksen is de perfecte workout voor het hele lichaam

  Zakelijk

ARNHEM – Je hoeft helemaal geen wedstrijden te boksen als je bokstrainingen volgt. Veel sporters volgen bokstrainingen omdat het de ideale sport is om een goede conditie en een strakker lichaam te krijgen.

Patrick Baart is samen met zijn jongste zoon Ray eigenaar van PR Boxing. 'Onze boksschool is laagdrempelig. We geven er privélessen. Door de één-op-één aandacht voelt iemand zich al snel op zijn/haar gemak', aldus Patrick. 'Ook is het mogelijk om samen met een of twee maar maximaal met drie vrienden of vriendinnen te trainen. Doordat wij de groep zo klein houden kunnen wij de training specifiek op ieders wensen afstemmen.'

Boksen wordt steeds populairder. Tijdens een bokstraining is je lichaam constant in beweging waardoor je veel calorieën verbrandt. Daarbij worden al je spieren stevig getraind, waardoor je meer spiermassa opbouwt. En meer spiermassa zorgt weer voor een nog snellere verbranding van calorieën. Patrick: 'Elke training wordt persoonlijk afgestemd op de wensen en de mogelijkheden van onze leden. Het niveau van de training, de afwisseling en ook het tijdstip ervan. In overleg is bij PR Boxing in principe alles mogelijk. De flexibiliteit die PR Boxing biedt is echt uniek! Losse lessen, een kaart voor tien lessen of voor een langere periode, waar je ook voor kiest, bij PR Boxing betaal je nooit inschrijfgeld en kun je eenvoudig per maand opzeggen. Wil je meer kracht, een strakker lichaam, meer conditie en meer zelfvertrouwen? Kijk dan voor de scherpe tarieven op www.pr-boxing.nl en probeer die gratis proefles!

Reageer als eerste
Meer berichten