Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Uw waardevolle meubels in een 'nieuw jasje' bij Meubelstoffeerderij Van den Akker

  Zakelijk

ARNHEM - Nieuwe meubels kopen kan altijd. Maar als u mooie meubels heeft, hoeft u ze niet te vervangen. U kunt u ze ook in een 'nieuw jasje' laten steken. Of het nu gaat om een totaal nieuwe look, een (leer)reparatie of een andere kleur stof. Meubelstoffeerderij Van den Akker kan het voor u verzorgen. "Wij staan al meer dan vijftig jaar garant voor kwaliteit en vakmanschap in Arnhem en omgeving."

"In veel gevallen is stofferen goedkoper dan nieuw kopen. Feit is dat er een kwaliteitsproduct op maat wordt gemaakt. In onze showroom kunt u zelf een keuze maken uit het geruime assortiment aan stoffen, skai of leer. Als u liever thuis uw keuze maakt komen wij kosteloos bij u langs en maken vrijblijvend een offerte. U kunt bij ons ook terecht voor reparaties. Vullingen worden op peil gebracht en eventuele kapotte veringen worden vervangen. Ook houtreparaties worden door ons uitgevoerd.

Zoekt u zelf een creatieve uitdaging? Dan kunt u bij ons een cursus volgen. Op maandag of vrijdag kunt u onder intensieve begeleiding uw eigen stoel of bank stofferen."

Voor meer informatie: Meubelstoffeerderij Van den Akker, Malburgse Sluis 5c/5d, Arnhem; 026 4421182 / 06 53331242 of www.vanden-akker.com.

Reageer als eerste
Meer berichten