Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Tom Jansen, eigenaar van Fiets Totaal Elden: 'Adverteren in Hét Gemeente Nieuws werkt voor ons als een trein! '

  Zakelijk

ELDEN/ARNHEM – Aangenaam verrast was hij door de hoeveelheid aan respons, nadat hij had geadverteerd in Hét Gemeente Nieuws. Tom Jansen, eigenaar van Fiets Totaal Elden, had blijkbaar niet verwacht dat de krant zo goed wordt gelezen.

Tom heeft zich met Fiets Totaal Elden aangesloten bij het Fiets Centraal Zorgplan. Dit biedt het totale onderhoud voor een fiets in één plan. 'Het Fiets Centraal Zorgplan biedt echt veel voordelen en dat staat natuurlijk uitgebreid op onze site: www.fietstotaalelden.nl, maar dan nog moeten fietsers wel op de hoogte worden gebracht van het bestaan ervan. Daarom besloot ik Hét Gemeente Nieuws in te schakelen. Omdat het betaalbaar is, wilde ik wel proberen of ik reacties zou krijgen als ik daarin zou adverteren. Nou, dat heb ik geweten, want het werkt als een trein!', zegt Tom lachend. 'Klanten die in mijn werkplaats kwamen, hadden mijn advertentie allemaal gezien, want ze vroegen gericht naar de actie waarmee ik op dat moment had geadverteerd. Geweldig, want iedereen die in de winkel komt, ziet en hoort van mij wat Fiets Totaal Elden allemaal nog meer voor hen kan betekenen.'

Op de vraag of Tom ook tevreden is over werkwijze van Hét Gemeente Nieuws zegt hij: 'Ook daar kan ik alleen maar positief over zijn. Er werken leuke mensen en er is altijd een gezellig contact. Er wordt gemoedelijk gewerkt, niets moet. Dat vind ik prettig'.

Fiets Totaal Elden is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Klapstraat 45A, Elden; 026 3831832 of 06 13326772; www.fietstotaalelden.nl. Ook te volgen via facebookpagina: Fiets Totaal Elden.

Wilt u ook iets onder de aandacht brengen? Hét Gemeente Nieuws biedt u een mooi platform. Telefoon 0481 464770 www.gemeentenieuwsonline.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten