Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Wanneer gaan we nou verbouwen?

  Zakelijk

ARNHEM - December staat weer voor de deur. Dat betekent weer drukke en spannende weken. Allereerst veel spanning omdat iedereen nieuwsgierig is wat de sint en de kerstman ons brengt. Normaal gesproken betreft deze spanning vooral voor onze kinderen. Dit jaar is dat ook heel spannend voor de ondernemers van winkelcentrum Rijkerswoerd.

Zullen zij dan eindelijk bericht krijgen dat er definitief gebouwd gaat worden op het plein? Zoals het er nu naar uit ziet is dat wel het geval. De eerste werkzaamheden zijn al begonnen binnen het pand van de chinees. Deze wordt al opgesplitst in verschillende units.

Voor ons van Go-optiek staat de start voor een nieuwe winkel gepland voor de derde week van januari. Als alles meezit krijgen wij dan midden maart de sleutel. En dan staan we in een kaal leeg pand. Een paar weken werk dus nog aan de, spreekwoordelijke, winkel om er ook echt een prachtige winkel van te maken. "Waarschijnlijk zullen we er dan als een paar zombies uitzien, want we willen de 'oude locatie' wel gewoon voor u openhouden naast het werken in de nieuwe winkel, maar dat hebben wij er graag voor over. Wij weten namelijk hoe mooi het gaat worden. Wij hopen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de verbouwing via facebook Eyewatch Optiek Arnhem."

Go-optiek, Achter de Coulissen 2a, Arnhem, 026 3272353.

Meer berichten