Logo gemeentenieuwsonline.nl

Heeren van de Zee in finale Nationale Haringtest 2019 met een 9,6!

  Verenigingen

ARNHEM – Ook dit jaar werd de Nationale Haringtest weer georganiseerd. Dit is een wedstrijd voor alle visspecialisten, zowel uit de gevestigde als de ambulante handel.


U als consument kon stemmen op de visspecialist met de lekkerste haring. Mede dankzij uw stem is Heeren van de Zee met hun haring beoordeeld met het cijfer 9,6. Met deze mooie einduitslag staan we in de provincie finale en kunnen wij de beste haring specialist van Gelderland worden, legt eigenaar Arjen uit.

Trots, dat is wat we zijn. Door een 9,6 te behalen met deze Haringtest kunnen we dus gerust zeggen dat wij de beste haringen hebben van Arnhem! Met hun prachtige wagen en een zeer uitgebreid assortiment staan zij iedere dinsdag en zaterdag in Arnhem bij Winkelcentrum Rijkerswoerd en op donderdag op de Geitenkamp in Arnhem-Noord.

Feesten en partijen
Wist u al dat Heeren van de Zee ook in te zetten is op feesten en partijen? Met hun authentieke haringkar en de lekkerste haring is uw feest pas echt compleet.
Meer informatie hierover kunt u opvragen door te bellen of te mailen.

Arjen is samen met medewerker Evert-Jan, ware specialisten in hun vak. Arjen: 'En kwaliteit gaat heel goed samen met gezelligheid. Dat maakt ons werk iedere dag extra leuk!' Kom op dinsdag, donderdag of zaterdag dus eens een lekker visje én gezelligheid proeven bij Heeren van de Zee.

Voor meer informatie: www.heerenvandezee.nl of via de Facebookpagina van Heeren van de Zee en Instagram!