Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Sander Damen / Foodblabla)
(foto: Sander Damen / Foodblabla) (Foto: )

Dé Sonsbeekmarkt in Arnhem

ARNHEM - Op 7 september kun je nog even lekker nazomeren op dé Sonsbeekmarkt in het mooie Sonsbeekpark in Arnhem.

Dé Sonsbeekmarkt is een vrolijk maandelijks buitenfeest. Met een keur aan kleurrijke kramen. Uitgestald in het mooiste monumentale stadspark van Nederland. Waar je achtereenvolgens, reeds voor het zevende jaar, op nagenoeg 'elke eerste zondag van de maand' je allertofste boodschappen kunt doen.

Alles is zorgvuldig gericht op vooral streek-, maar ook wereldse én creatieve producten. Met daarnaast een bijzondere presentatie aan biologische, vegan, veganistisch en andere verantwoorde lekkernijen uit één van de mobiele keukentjes.

Een bijpassende randprogrammering aan yoga, tai chi, natuurbeleving en andere inspirerende workshops behoort ook de mogelijkheden. Kom dus gezellig samen rondstruinen en meegenieten van al dit fijns. Strijk neer onder het genot van een fijn kopje (h)eerlijke koffie of een glaasje wijn op een van onze gezellige zitjes of op je zelf mee gebrachte vrolijke picknickkleedje.

Met op de achtergrond de speelse hertenweide, ligt de stad Arnhem letterlijk en figuurlijk aan je voeten. De Sonsbeekmarkt aan de Tellegenlaan 3, Arnhem is er doorgaans tussen 11:00 en 18:00 uur. "Kom vooral met het openbaar vervoer." De Sonsbeekmarkt tref je op loopafstand van de binnenstad van Arnhem met verschillende parkeergarages. Meer informatie staat op https://sonsbeekmarkt.nl.