Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sonsbeek TheaterAvenue donderdag 8 t/m zondag 11 augustus 2019

ARNHEM - Sonsbeek park, het leukste zomerterras midden in de stad! Tientallen voorstellingen, beeldende kunst, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en relaxen: voor groot en klein is er van alles te beleven in het mooiste park van Arnhem.

SonsbeekTheaterAvenue is een vrolijk en gezellig vierdaags festival met theater, dans, muziek en cabaret. Er zijn verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Arnhemse artiesten en (inter)nationale talenten zijn allemaal te zien bij de SonsbeekTheaterAvenue! Met cabaret, kleinkunst, poëzie, dans, beeldende kunst, en (muziek)theater voor groot en klein. Heerlijk eten bij de diverse foodtrucks!

Open: donderdag, vrijdag en zaterdag: 14.00 tot 00.00 uur. Zondag: 12.00 tot 21.00 uur

Bereikbaarheid: kom met de fiets, het openbaar vervoer en te voet! Vanwege wegwerkzaamheden aan de Apeldoorsneweg is het lastig om te parkeren. Er kan wat hinder zijn in het kader van de bereikbaarheid van het park. Er is geen opening, je bent welkom wanneer je zin en tijd hebt, dat stellen we zeer op prijs! Laat svp weten of je komt dan zorgen we dat je op gepaste wijze verwelkomd wordt. Stuur een mailtje naar:info@theateravenue.nl en geef door op welke dag en met hoeveel personen je komt. Check de website voor het programma en het laatste nieuws: www.sonsbeektheateravenue.nl

Tot ziens in het Sonsbeek park!