Logo gemeentenieuwsonline.nl

WOLKENTHEATER met 'Birds' naar AZC's in Gelderland

ARNHEM - Stichting WOLKENTHEATER organiseert in vijf asielzoekrscentra in Gelderland het zomerfestival BIRDS. Het theatergezelschap bezorgt vluchtelingenkinderen al 25 jaar in de zomervakantie een vrolijke dag.

BIRDS, Het ZOMERFESTIVAL van het WOLKENTHEATER is een openluchtevenement met theater, activiteiten, tentjes en vlaggetjes in vrolijke kleuren. Dit jaar is het thema BIRDS. Vogels zijn voor kinderen inspirerend en spreken tot de verbeelding. Het WOLKENTHEATER organisert rond het thema verschillende kunstzinnige en sportieve workshops. Aan het eind van het festival spelt het gelezschap de nieuwe theatervoorstelling BIRDS met gigantische vogelpoppen. Het evenement eindigt met een vrolijke zomerdisco voor alle aanwezigen, waarbij limonade en koekjes niet ontbreken

SPEELLIJST

AZC Arnhem-Zuid Vreedenburg - zaterdag 27 juli om 11:00

AZC Arnhem Elderhofseweg - zaterdag 27 juli om 15:00

WOLKENTHEATER
Het WOLKENTHEATER speelt al 25 jaar met passie, betrokkenheid en overtuiging theatervoorstellingen voor vluchtelingenkinderen. In de zomervakantie organisert de stichting op tientallen AZC's het ZOMERFESTIVAL, zodat ook deze kinderen plezier maken en zorgeloos kunnen genieten. De stichting krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donaties. Meer over het gezelgschap vindt u op wolkentheater.nl.