Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vitesse Voetbal- en Keeperskampen in zomervakantie

Vitesse Voetbal- en Keeperskampen kleuren zomer geel-zwart

Begin juli vond het eerste Vitesse Voetbal- en Keeperskamp van de zomervakantie plaats. Tientallen kinderen van 6 tot en met 15 jaar genoten onder leiding van deskundige jeugdtrainers van drie dagen voetbal- en keepersplezier.

Het volgende Vitesse Voetbal- en Keeperskamp is van 22 tot en met 24 juli op het sportcomplex van Apeldoornse Boys. Van 14 t/m 16 augustus vindt er een Vitesse Voetbal- en Keeperskamp plaats bij ESA in Arnhem, terwijl er van 28 t/m 30 augustus een Vitesse Voetbalkamp bij DVS '33 in Ermelo wordt georganiseerd. Alle trainingen van de driedaagse Voetbal- en Keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur.

Vitesse Skill Games

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de Vitesse Voetbal- en Keeperskampen. Naast de Vitesse Skill Games en diverse partijvormen staat een unieke animatie-activiteit op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen Vitesse Voetbalkampen-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als blijvende herinnering aan het Voetbal- of Keeperskamp.

Inschrijven voor de Vitesse Voetbal- en Keeperskampen kan via www.vitesse.nl/voetbalkampen.