Logo gemeentenieuwsonline.nl
Blauwe bever
Blauwe bever (Foto: kasteel Doorwerth)

Rondvaart de Blauwe Bever

23 juli 2019

Safarivaart Wageningen-kasteel Doorwerth en terug

Varen, varen over de Rijn: Op 23 juli , 13 en 29 augustus organiseert de Stichting Rijnoevervaarten met de Blauwe Bever samen met kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen een safarivaart vanaf Wageningen (’t Stek aan de Grebbedijk) naar kasteel Doorwerth en terug.

Programma

Aan boord van De Blauwe Bever krijgen de deelnemers informatie over de natuurontwik­keling langs de oevers van de Nederrijn en geniet men van het mooie rivierenlandschap. Aangekomen bij kasteel Doorwerth vergezelt een gids de groep naar en door het middeleeuwse kasteel. Ook kan de moestuin bezichtigd worden of iets worden genuttigd in kasteelcafé de Zalmen. Na het bezoek vaart het schip weer terug naar Wageningen.

13.30 uur vertrek vanaf Wageningen

14.30-16.00 uur aankomst steiger bij kasteel, wandeling naar en rondleiding door het kasteel

16.00-16.20 uur vrije tijd

16.20 uur vertrek naar het schip

16.30 uur vertrek schip

17.30 uur aankomst Wageningen

Er kunnen maximaal 55 personen mee. Het schip en de excursie zijn helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Men moet zelfstandig via de loopplank aan boord kunnen komen, op het schip zijn trappen en de wandeling van schip naar kasteel gaat over een onverhard pad. Bij nat weer worden laarzen aanbevolen.

Datum: 23 juli Tijd: 13:30-17:30 uur

Kosten: € 29,50 inclusief entree kasteel

Reserveren noodzakelijk online via:https://deblauwebever.nl/reserveren/

Adres: ’t Stek, naast Grebbedijk 57, Wageningen