Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Veelzijdig Velp
Foto: Veelzijdig Velp

Programma Midzomerfestival Velp bekend

VELP - Op zaterdag 22 juni vindt voor de tweede keer het Midzomerfestival plaats in het centrum van Velp. Op een aantal locaties zijn er muzikale optredens, zijn er demonstraties en proeverijen, komt er een kinderplein en leuke kramen door het hele centrum.

Veelzijdig Velp, de ondernemersvereniging in het centrum van Velp, organiseert dit kleinschalige evenement voor Velp en omgeving. Vanaf 12.00 uur is er heel wat te beleven in de centrumstraten van Velp. Optredens van de Big Band uit Dieren, Mr. Big Hand Tom, Tinnef, het S.O.S. Matrozenoor en de Ben Martin Jazzband zorgen voor een vol muzikaal programma op verschillende locaties. Op het plein voor de kerk in de Emmastraat vindt een aantal keren een modeshow plaats en zijn er salsa-demonstraties te zien. In de Rozendaalselaan gaat een aantal ambachtslieden aan de slag en kan er aan workshops mee worden gedaan. Velpse ondernemers en ambulante handelaren staan met kramen buiten. De Overtuin wordt het domein van de kinderen met een meeleeftheater en allerhande circusacts waarbij ze zich uit kunnen leven. Proeverijen van wijn en eten en geopende terrassen maken het geheel tot een heerlijke middag in Velp. Meer informatie staat op: www.veelzijdigvelp.nl.

Fotowedstrijd

'Zomer in Velp'

VELP - In aanloop naar de derde editie van het Midzomerfestival op 22 juni organiseert Veelzijdig Velp een fotowedstrijd. De inzendingen moeten een combinatie laten zien van zowel de zomer als Velp. De winnaar gaat naar huis met een prachtige vergroting van haar of zijn werk en een cheque van 150 euro.

Veelzijdig Velp, de vereniging van ondernemers in het centrum van Velp, nodigt alle fotografen uit om een beeld vast te leggen van Velp in de zomer in de breedste zin van het woord. Per deelnemer mag er één foto worden ingezonden. Er zijn overigens weinig beperkingen, mits het onderwerp binnen het thema 'Zomer in Velp'. De foto (jpg) moet worden ingezonden vóór 15 juni en worden gestuurd naar fotowedstrijd@veelzijdigvelp.nl. De voorwaarden staan vermeld op de website van Veelzijdig Velp. Er is ook geen restrictie met welke camera de foto is gemaakt.

Een vakjury kiest uit alle inzendingen de 10 beste foto's uit. Deze foto's worden geëxposeerd op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni in etalages in Velp. Op zaterdagmiddag wordt de prijswinnaar bekend gemaakt.

Meer berichten