} Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Omroep Gelderland)
(foto: Omroep Gelderland) (Foto: IVO HUTTEN)

Elden dorps genoeg voor deelname 'Zomer in Gelderland'

ELDEN/ARNHEM - Elden mag dit jaar het spits afbijten van een nieuwe serie 'Zomer in Gelderland'. Het programma van Omroep Gelderland toert van 5 tot en met 30 augustus door de provincie.

Maar Elden is toch een wijk van Arnhem? Nou… een beetje wel, dat wil zeggen officieel wel ja. Maar verder is het nog steeds een dorp; een Betuws dorp in een Veluwse stad. En daarom mag Elden tòch meedoen aan het programma! Om 09:00 uur 's ochtends krijgt het team een opdracht met verschillende deelopdrachten, op radio Gelderland kun je meeluisteren. Het team moet zoveel mogelijk mensen zien te mobiliseren om de opdrachten op tijd klaar te spelen, er wordt dus nogal wat verwacht van de bewoners! Als de opdracht wordt goedgekeurd door de jury dan verdient het team geld voor het dorp tot maximaal duizend euro.
Publiek is welkom! Voor het beeld vraagt de organisatie om in blauw-witte kleren te komen, een blauwe spijkerbroek en een wit t-shirt bijvoorbeeld. Hoe meer publiek, hoe beter want ook dat telt mee voor het geldbedrag. Kom ook Elden aanmoedigen en help ze naar de overwinning! Op maandag 5 augustus om half zes naar De Brink!