Eldenia VR1 & team van pupil van de week. (foto: vv Eldenia)

Eldenia heeft plek voor talentvolle voetbalsters

ARNHEM - Voetbalvereniging Eldenia is dé club om naar te kijken wanneer we het hebben over topvoetbal voor meiden in de regio Arnhem en omstreken. Talentontwikkeling is het sleutelwoord bij deze vereniging. Iedereen heeft talent en daarom is er ook voor iedere voetbalster een plek binnen de vereniging.

Eldenia heeft een duidelijke visie wanneer het gaat om opleiden voor Vrouwen 1, dat volgend seizoen uitkomt in de topklasse. Vrouwen 2 komt uit in de landelijke eerste klasse en ook voor de jeugd zijn er veel mogelijkheden, zoals voetballen in een gemengde competitie, voetballen in competities voor alleen meiden en voetballen in de kweekvijver voor de selectie. Hiermee doelt Eldenia op de MO17 selectie, die uitkomt in de landelijke vierde divisie. "De toekomst zal uitwijzen waar jij uiteindelijk komt te voetballen. Wij vinden het belangrijk dat je goed nadenkt over jouw toekomstplannen. Wil je zo hoog mogelijk voetballen? Dan is het belangrijk dat je geen tijd verloren laat gaan, want elk seizoen is er één. Wil jij ervoor gaan? Dan biedt Eldenia jou hiervoor de mogelijkheid. Meetrainen en dus kennismaken met dé regionale jeugdopleiding voor meiden in Arnhem? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan en geef hierbij aan wat jouw wensen zijn. Dit kan via https://www.eldenia.nl/aanmeldformulier/ of voor breedtesport jeugd/senioren(Chris Stockentree via jeugdsecretaris@eldenia.nl), voor Topsport Meiden Jeugd (HJO Gerrit Goossens opleidingen@eldenia.nl), voor de selectie vrouwen (hoofdtrainer John Kaersenhout john.kaersenhout22@gmail.com). Ons streven is om vervolgens binnen 24 uur contact met jou op te nemen."