} Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zondag 2 juni Gastvrij Spijkerfeest in de Steenstraat

ARNHEM - Op zondag 2 juni van 11:00 tot 18:00 uur vindt -Gastvrij Spijkerfeest- plaats in de Steenstraat, een evenement waar ondernemers en bewoners uit het Spijkerkwartier hun waren verkopen of presenteren in kramen, op tafels, aan kledingrekken of op de stoep. Daarnaast kun je er lekkernijen proeven, zijn er (kinder)activiteiten en staan er verspreid over de straat kleine podia met muziek.

Dit jaar organiseren de ondernemers het event helemaal zelf zodat het een echt Arnhems feestje wordt. -Gastvrij Spijkerfeest- laat je de wijk ruiken, proeven, meebeleven… met drankjes en hapjes uit de straat, veelal ambachtelijke producten uit de winkels, zelfgemaakte sieraden, sjaals, lampen en keramiek, presentaties van buurtinitiatieven, optredens van artiesten uit de buurt en een kleedjesmarkt voor de kinderen!

-Gastvrij Spijkerkwartier- wordt georganiseerd door VOS (Verenigde Ondernemers Spijkerkwartier). VOS heeft als doel het winkelgebied Spijkerkwartier beter op de kaart te zetten als veelzijdig winkelgebied met een divers aanbod door speciaalzaken en gezellige horeca uit allerlei culturen. Zelfs een theaterbezoek is mogelijk in het Spijkerkwartier.  

Gastvrij Spijkerfeest is prima bereikbaar met het OV (NS Velperpoort of bushalte Velperpoort/Velperplein). Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarages
(Parkeergarage Velperpoort, Musisgarage) en maakt een bezoek aan dit diverse winkelgebied tot een leuke ervaring.

Meer berichten