} Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jubileumconcert OKK, uitvoering februari
Jubileumconcert OKK, uitvoering februari (Foto: Danique Regterschot)

CARMINA BURANA / CANTO OSTINATO: Reprise Jubileumconcert Oosterbeeks Kamerkoor !

Het Oosterbeeks Kamerkoor (OKK) bestaat 30 jaar en wil dit feit luister bijzetten met een uitvoering van de Carmina Burana van Carl Orff. Na twee uitverkochte voorstellingen in februari volgt een reprise op zondagmiddag 2 juni a.s. in de Diaconessenkerk in Arnhem.

De Carmina Burana wordt uitgevoerd in de versie met twee vleugels en slagwerk. Pianisten Ella Kamerich en Gan Sun begeleiden het koor en spelen daarnaast een verkorte versie van het indrukwekkende en meditatieve werk ‘Canto Ostinato’ van Simeon ten Holt. De slagwerkgroep staat onder leiding van Hein de Jong. Zangsolisten zijn de sopraan Diane Hidding en de tenor Erik van Maanen.
Het geheel staat onder de bezielende leiding van dirigente Annelies Boone.

Kaarten kunt U bestellen door een email te sturen naar carminaOKK@gmail.com. Daarin a.u.b. vermelden het gewenste aantal kaarten en hoeveel kaarten er voor jongeren bij zijn. Ook bij de koor- en projectleden en overige uitvoerenden kunt U kaarten bestellen.

Voor méér informatie over ons koor, het concert, de componisten en de bereikbaarheid van de locatie verwijzen we U graag naar onze website: www.oosterbeekskamerkoor.nl

Reprise Jubileumconcert OKK

Zondag 2 juni, 15.00u, Diaconessenkerk, Izaak Evertslaan 11, Arnhem

Prijzen voorverkoop: € 12,50 (jongeren t/m 18 jr € 6,-). Aan de kassa € 15,-, resp. € 7,50.

Prijzen zijn inclusief programmaboekje en een consumptie in de pauze.
Kaarten bestellen: mailen naar carminaOKK@gmail.com

Méér info.: www.oosterbeekskamerkoor.nl

Meer berichten