Plantjeskraam
Plantjeskraam (Foto: Niek van Veen-Aerts)

PLANTJESMARKT Steenen Camer Za 18 mei.

Van 10:00 tot 13:00 uur is er op het complex van de Steenen Camer bij onze volkstuinen aan de Drielsedijk, weer de jaarlijkse extra plantjesmarkt. Toegang gratis.

Na de IJsheiligen (11 t/m 15 mei) start pas echt het tuinseizoen. De jonge plantjes kunnen nu zonder gevaar voor nachtvorst buiten worden uitgeplant.

Onze groente- en kruidenplantjes zijn allemaal biologisch opgekweekt en geschikt voor zowel de moestuin als uw achtertuintje of balkon. Ook hebben we k, peper-, paprika-, meloen-, pompoen-, courgetteplanten en vele soorten tomatenplanten.

Verder hebben we potgrond, compost en bemestingsartikelen van zeer goede kwaliteit. We hebben koemestkorrels per kilo, ook zeer geschikt voor de rozen, aardbeiplanten en gazon.