} Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vier Vitesse voetbal- en keeperskampen in zomervakantie

ARNHEM - Vitesse organiseert tijdens de zomervakantie vier Vitesse voetbal- en keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar.

In juli zijn er voetbal- en keeperskampen op het sportcomplex van vv Eldenia in Arnhem (8 - 10 juli) en Apeldoornse Boys (22 - 24 juli). Van 14 - 16 augustus vindt er een Vitesse voetbal- en keeperskamp plaats bij ESA in Arnhem, terwijl er van 28 -30 augustus een Vitesse Voetbalkamp bij DVS '33 in Ermelo wordt georganiseerd. Alle trainingen van de driedaagse Voetbal- en Keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur.

Vitesse Skill Games
Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de Vitesse voetbal- en keeperskampen. Naast de Vitesse Skill Games en diverse partijvormen staat een unieke animatie-activiteit op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen Vitesse Voetbalkampen-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier. Inschrijven voor de Vitesse voetbal- en keeperskampen kan via www.vitesse.nl/voetbalkampen.

Meer berichten