De afvalenergiecentrale in Duiven is de belangrijkste bron voor de Arnhemse stadswarmte (Foto: Sia Windig)

Open informatieavond over stadswarmte

Stadswarmte is voor Arnhem een belangrijke pijler om aardgasvrij te worden. Het warmtenet in de stad behoort dan ook tot de schoonste in Nederland. Toch leven er ook vragen over stadswarmte. Waar de warmte vandaan komt bijvoorbeeld, en of je verplicht bent om warmte af te nemen. Daarom organiseert Nuon in samenwerking met de gemeente een open informatieavond over stadswarmte. Deze vindt plaats op maandag 13 mei in MFC Omnibus, Pallas Atheneplein 2 in Arnhem. De locatie is open van 19 tot 21 uur en geïnteresseerden kunnen binnenlopen hoe laat het hun uitkomt. Er zijn mensen van Nuon aanwezig die alle vragen over stadswarmte kunnen beantwoorden. Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst en kan op stadswarmte@nuon.com onder vermelding van ‘Arnhem’.