Bijeenkomst van coaches van Bep & Fatima. (foto: Marion)
Bijeenkomst van coaches van Bep & Fatima. (foto: Marion) (Foto: marion)

Bep & Fatima al 8 jaar actief in Arnhem

ARNHEM - Bep & Fatima is een netwerk van vrouwelijke professionele coaches/trainers; zij coachen en trainen – naast en na hun betaalde werk in het bedrijfsleven - op vrijwillige basis andere vrouwen die daarvoor zelf de financiële middelen niet hebben (Gelrepas-niveau).

De coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling, zowel in het persoonlijk leven als in werk, en is voor de deelnemer gratis. De coaches van Bep & Fatima doen dit werk kosteloos, op vrijwillige basis. Elke coach heeft ruimte voor 1 à 2 klanten. De praktijk wijst uit dat ze soms een jaar of langer met een klant aan het werk kunnen zijn, maar een paar gesprekken is soms ook genoeg.

Iedere vrouw die zich via de website of telefonisch aanmeldt en die tot de doelgroep van B&F hoort, wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als in dat gesprek blijkt dat haar vraag aansluit bij wat B&F kan bieden worden coachdoelen geformuleerd en vervolgafspraken gemaakt. Het contact tussen coach en degene die gecoacht wordt is volstrekt vertrouwelijk.

De vrouwen die door B&F gecoacht worden zijn, evenals hun vragen, heel divers qua leeftijd, achtergrond, huidskleur, religie et cetera. Het zijn allemaal vrouwen die een volgende stap in hun ontwikkeling willen of moeten nemen, en die daar op een andere wijze (via gemeente, zorgsysteem, financieel) geen toegang toe hebben.

Als je meer wilt weten, dan kun je kijken op de site: www.bepenfatima.weebly.com. Daar kun je je ook aanmelden of je kunt bellen/appen met: Marion Brugman: 06 53438598 of Wendy Derksen: 06 21593590.