Logo gemeentenieuwsonline.nl

Neuroloog bij Epilepsie Café in 't Huukske

De Epilepsievereniging Nederland (EVN) houdt op woensdag 15 mei weer een Epilepsie Café in Arnhem. Dit is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Kom in een open sfeer met elkaar in gesprek, en wissel ervaringen uit over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, etc.

Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je. Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. Onze gasten van vanavond zijn een neuroloog van de Stichting Epilepsie Stichtingen Nederland (SEIN) in Zwolle, en een begeleidster van de Landelijke Werkgroep Epilepsie en Onderwijs. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Het Café wordt gehouden in buurtcentrum 't Huukske, Mauritstraat 22 in Arnhem.

Toegang is gratis, koffie en thee inbegrepen. Aanmelden bij voorkeur per e-mail: arnhem@epilepsiecafe.nl onder vermelding van naam en aantal personen, of via 026-311 44 72.

Meer berichten