Plantjeskraam
Plantjeskraam (Foto: Niek van Veen-Aerts)

IJSHEILIGENMARKT "de Steenen Camer" za 11 mei

Zaterdag 11 mei van 10 tot 15 uur, bent u weer welkom op ons boerderijcomplex “de Steenen Camer”, Hannesstraatje (Drielsedijk), voor de jaarlijkse IJsheiligenmarkt van BTV Elderveld. Deze markt is min of meer de start van het tuinseizoen. De jonge plantjes kunnen nu zonder gevaar voor nachtvorst worden uitgeplant. Onze groente- en kruidenplantjes zijn bijna allemaal biologisch opgekweekt.

Ze zijn uitermate geschikt voor de moestuin maar ook voor uw achtertuintje of balkon. Ook hebben we zachtfruit-struikjes, meloen-, pompoen-, courgetteplanten en vele soorten tomaten-, peper- en paprikaplanten. De geënte komkommerplanten worden in heel Arnhem en omgeving geroemd!

Voor eenjarige plantgoed voor de bloementuin bent u bij ons ook aan het goede adres; Geraniums, lobelia’s, afrikaantjes, begonia’s, margrieten, petunia’s en nog veel meer. Zo net voor Moederdag kan de tuin weer fleurig gemaakt worden en de bloembakken gevuld. De benodigde potgrond en bemestingsartikelen zijn bij ons eveneens biologisch en van zeer goede kwaliteit.

We hebben koemestkorrels en kalkkorrels ook per kilo, ook goed voor de rozen, aardbeiplanten en het gras. Verder zijn er op deze gezellige markt diverse kramen met overige tuinbenodigdheden, fruit en andere biologische artikelen uit de streek. U slaagt hier vast en zeker voor een prachtig of lekker Moederdagcadeau. Toegang is geheel gratis.