Logo gemeentenieuwsonline.nl
mama
mama (Foto: kasteel Doorwerth)

De magie van de mama's

12 mei 2019

Op zondag 12 mei worden de mama’s op kasteel Doorwerth in het zonnetje gezet door Ridder Wilg. Moeders met hun dierbaren zullen een Moederdag beleven als nooit tevoren.

Moeders met hun moederliefde zijn magisch. Achter de dikke muren van kasteel Doorwerth hebben in al die eeuwen tal van moeders gewoond met hun eigen gewoontes en wijsheden. Ridder Wilg verzorgt een programma waar moeder met haar kroost zullen leren dansen op vrolijke middeleeuwse muziek en ze samen de geheimen van moeders uit lang vervolgen tijden zullen ontdekken. In het kasteel kruipen ze in de huid van de mama’s en ontdekken ze hun verhaal, kamer na kamer.

De hoffelijke Ridder Wilg zal persoonlijk de moeders van heerlijke koele dranken voorzien in de tuin, waar ze op een zelf meegenomen picknickkleed en met een zelf meegenomen picknickmand kunnen genieten met het kasteel op de achtergrond.

Datum: zondag 12 mei 2019

Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Duur: minimaal 1,5 uur

Kosten : € 15,00 volwassenen, Kinderen 4- 18 jaar € 8,75 , donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaart houders op vertoon van hun pas € 3,50

Meer berichten