Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hanna'floor vertelt
Hanna'floor vertelt (Foto: GLK)

Parkvoorstelling bij kasteel Rosendael; "De Adeloedeladelaar"

Dinsdag 30 april om 15.15 uur kunnen kinderen van 3 t/m 8 jaar met hun ouders genieten van de voorstelling “De Adeloedeladelaar”, vol muziek en fantasie op een bijzondere plek; in het park van kasteel Rosendael.

De Rode Maan

De Rode Maan is een Muzikaal Verteltheater met voorstellingen rondom sprookjesachtige, mythische en hedendaagse thema’s, speels van aard, lichthartig van kleur en gedragen door een diepere ondertoon. De verhalen vinden hun wortels in de geschiedenis, maatschappelijke kwesties, mythen, sagen en klassieke sproken en daarnaast in de fantasie en belevingswereld van Hanna’floor de Roos, door wie de voorstellingen worden gemaakt en uitgevoerd.

Hanna’floor schrijft haar verhalen zelf en componeert haar eigen muziek. Ze heeft hier jarenlange ervaring mee. Haar voorstellingen zijn steeds weer verrassend en vernieuwend. Een groot plezier om naar te kijken en luisteren.

Het verhaal

Op het strand woont een meisje met haar tovervriendje in een strandhuisje. Ze maken van alles mee samen. Dat kan ook niet anders want één van de twee kan toveren. Dan op een dag vindt het meisje in het zand een doek met een vreemde vogel er op. Ze wil niets liever dan die vogel vinden en in het echt zien. Dat wordt een heel avontuur.

Datum: dinsdag 30 april 2019

Aanvang : 15.15 uur (duur 50 minuten).

Entree voorstelling, inclusief park: € 8,50 voor volwassenen en kinderen.

Adres: Kasteel en park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Info: rosendael@glk.nl.

Reserveren noodzakelijk: online www.glk.nl/evenementen.

Meer berichten