Logo gemeentenieuwsonline.nl

Feest op Koningsdag bij De Kroon

ARNHEM - Wijkvereniging De Oostelaar organiseert in samenwerking met Wijkcentrum/zorgboerderij De Kroon op 27 april volop activiteiten op en rondom het terrein van boerderij De Kroon. Van 10.30 tot 16.30 uur is er weer een grandioze rommelmarkt in het Bingelradepark.

Het spelletjesfestijn voor de jeugd start 10.30 uur. Als superspektakel hebben we dit jaar een megaglijbaan voor de oudere jeugd; voor de kleintjes is er een springkussen. Verder is er een swipe en een rodeostier. En spelletjes als: ballengooien, vier op een rij, bibberspiraal enz. Kortom er is veel te doen voor de jeugd! Meedoen aan de spelletjes is voor alle kinderen gratis, inclusief een bekertje limonade (zelf tappen bij de limonadekoe!). Voor 0,50 euro wordt er een grote suikerspin gedraaid.

Bij slecht weer zal een alternatief binnenprogramma georganiseerd worden. De livemuziek wordt de hele dag verzorgd door Mj drive-in met van 13.00 – 15.00 uur een optreden van Dave. Jong en oud is welkom op de gezellige terrassen voor een hapje en een drankje. Bij de partytent van Houtspelmaatwerk kunnen kinderen zich, tegen betaling, laten schminken of een glittertattoo laten zetten. Het feest duurt tot 16.30 uur. (Organisatie: wijkvereniging De Oostelaar en wijkcentrum/zorgboerderij De Kroon).

Meer berichten