Logo gemeentenieuwsonline.nl

Stoer en creatief in het BronbeekFestival

ARNHEM - Op zondag 14 april is het BronbeekFestival op het landgoed Bronbeek aan de Velperweg 147 in Arnhem. De hele dag worden vooral kinderen uitgedaagd in creatieve en stoere activiteiten in de open lucht en in tenten.

Het eiland van Bronbeek is een heel speciale plek, waar je van alledaagse voorwerpen een magische hanger kan maken, die muziek maakt in de wind. Kom je eens verkleden als militair of kijk hoe een sarong je staat. Laat je daarna schminken en ga ermee op de foto in de Fotostudio. Echt stoer is het om op de hindernisbaan je kracht en uithoudingsvermogen te testen. Of klim onder deskundige begeleiding eens naar de top van de klimtoren. Je kunt ook een foto laten maken van jezelf als je over het landgoed meerijdt op een militair voertuig van Keep them Rolling. Of op een pony over het landgoed rijdt. Onderwijl hoor je misschien de swingende muziek van percussieband Samba Palooza. Uiteraard ontbreken Indische hapjes en drankjes niet.

Er is nog veel meer te doen. Kijk daarvoor op www.bronbeek.nl. Kaartjes zijn op 14 april verkrijgbaar bij de ingang van het landgoed Bronbeek. Gratis parkeren kan op het terrein van de HAN aan de Ruitenberglaan.

Meer berichten