Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wijvenkraam Transformatorplein Arnhem

de stoerste vintage- & designmarkt voor vrouwen

Lente vier je buiten. Geliefd-maar-niet-meer-gedragen topstukken scoren of verkopen doe je tijdens Wijvenkraam. Op zondag 26 mei kan het allebei. De bekende mode-, vintage- en designmarkt voor 'meiden' van alle leeftijden komt dan voor de derde keer met een openlucht editie op het opkomende Transformatorplein in het Nieuwe Kadekwartier, Arnhem.

Geen doorsnee rommelmarkt, Wijvenkraam telt vaak stylisten, verzamelaars, ontwerpers, fashion-holics en design liefhebbers onder haar verkopers. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur los op een breed aanbod aan unieke ontwerpen en tweedehandse schatten. Van bijzondere merken en vintage vondsten tot aan zelfgemaakte sieraden en kunst. DJ's verzorgen heerlijke beats en good vibes tijdens het shoppen, Café Breaky en Eetwinkel Stroom serveren lekkernijen om de energie goed op peil te houden. En dat allemaal heerlijk in het buitenlucht.

Heb je zelf bijzondere (vintage) kleding dat je kast uitpuilt of prachtstukken van eigen hand? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg onze social media om op de hoogte te blijven. Naast vintage, mode en design staat Wijvenkraam ook open voor deelnemers die andere must-haves willen aanbieden: denk aan lifestyle, verzorging etc. Alles waar een vrouwenhart van gaat kloppen!

Wijvenkraam is ontstaan in Duitsland, waar het concept zich heeft bewezen met soms wel meer dan tienduizend bezoekers. Inmiddels is de markt uitgegroeid tot een begrip in Arnhem en omgeving.

Locatie: Nieuwe Kadekwartier / Transformatorplein 12 (Café Breaky's), 6827 AC Arnhem

Tijd: 11.00 uur – 17.00 uur

Entree: € 3,- (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Meer berichten