Logo gemeentenieuwsonline.nl

Feestelijke lente editie Momarket in Arnhem

Midden in het hart van Arnhems Klarendal ligt het trendy Modekwartier. Hier vindt op 20 april tussen 11:00 - 17:00 uur de Momarket plaats. Een markt terug van weggeweest, bomvol bijzondere mode - betaalbare kunst - design - vintage - sieraden - lekker eten en nog veel meer! Deze creatieve hotspot bevindt zich tussen de gevestigde orde bestaande uit allerlei kekke winkels, ateliers, studio's, galerieën, knusse barren en restaurants.

Het hele modekwartier bruist die dag van de lentekriebels.

Want alle ondernemers zetten speciaal voor jou hun deuren open om de tintelfrisse lentecollecties aan je te presenteren.

En naast al dit leuks brengt Zefanja Hoogers je tijdens een rondleiding door de wijk zo'n 200 jaar terug in de tijd.

De Momarket is een onderdeel van het zusje van de Sonsbeekmarkt. En wordt georganiseerd om en rond het Elly Lamakersplantsoen. Waar ook café CASPAR, naast grote koppen koffie, de lancering van het exclusieve Waldos Bier aan je presenteert.

Kortom het paasweekend begint hier goed!

Routebeschrijving: Kom vooral met het openbaar Vervoer. Lekker makkelijke en geen verkeersdrukte. De Momarket is op loopafstand van station Velperpoort. Stadsbus 1- 3 neem je vanaf het Centraal Station richting station Velperpoort. De Sprinter of stoptrein sluiten ook mooi aan. Naast station Arnhem Velperpoort is tevens een parkeergarage gevestigd.

Meer informatie op https://www.facebook.com/Momarket/

Meer berichten