Logo gemeentenieuwsonline.nl

Urban arts op Framed Festival in Papendal

ARNHEM - Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei Urban Ground in Papendal

Tijdens Framed Festival in Arnhem kun je urban talenten ontmoeten, workshops volgen en presentaties zien. Urban sports en urban arts hebben veel met elkaar gemeen: het schuurt, is dynamisch, opwindend, uitdagend en geeft heel veel energie om naar te kijken en nog meer als je zelf in actie komt.

Team up met urban dansers en kom naar de Arts Theatertent op het Framed Festival in Papendal!

We werken samen met diverse organisaties, podia en festivals om meer speelplekken voor talent te genereren. Toen Framed Festival, Cultuur Oost en mbo Rijn IJssel/Studio26 vroeg om ondersteuning bij het ontwikkelen van een urban arts programmaring in de Arts Theatertent was het antwoord direct: ja!

Workshops, battles, presentaties en urban gezelschappen

Oost-Nederland heeft ontzettend veel buitengewoon talent.

Denk aan breakdanser Jean Salazar Tavera/ShinShan die nadat hij Kunstbende glansrijk had gewonnen, ook nog de Holland's Got Talent hoofdprijs won! Of 155, groot geworden op de middelbare school in Wageningen en ondertussen op tournee over de hele wereld. Of neem Ruben Chi Verhoeven, die begon als danser bij mbo Rijn IJssel urban artiest, het Ghetto Funk Collective en Soul Cypher oprichtte, en nu een boegbeeld in de urban scene is. The Double Collective: Gihan Koster, Terencio Douw en Dalton Jansen die je laten genieten van urban contemporary dans. Of de jongste loten aan de stam: de winnaars van Kunstbende Gelderland.

Cultuur Oost en talentontwikkeling

Cultuur Oost is het Gelderse netwerk- en expertisecentrum voor kunst, cultuur en samenleving. Wij werken aan de provinciale ambities op het gebied van cultuureducatie, cultuurparticipatie en talentontwikkeling.

Meer berichten