Grote bonte specht (foto: Koos Dansen)
Grote bonte specht (foto: Koos Dansen) (Foto: )

Vogelzangwandeling op landgoed Westerheide

ARNHEM - Oren open en luisteren naar het concert van de natuur…Dat kan samen met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen, die op dinsdag 9 april een vogelzangwandeling organiseren op landgoed Westerheide. Het is lente. In deze periode gonst het van het leven in de natuur. Vooral de vogels laten nu van zich horen. Samen gaan de deelnemers hiervan genieten. De boswachters laten hen luisteren naar de zang van allerlei vogels een geven tips om verschillende vogelgeluiden makkelijker te onthouden. Ook aan andere interessante lentewaarnemingen wordt aandacht besteed. Reserveren is noodzakelijk en een eigen verrekijker meenemen helpt om schuwe vogels van 'iets dichterbij' te kunnen bekijken.

Start: 10.00 uur op parkeerplaats Westerheide. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Hans Keppel en Nel Schutz, tel. 06-15363228.

Routebeschrijving: Harderwijkerweg inrijden tegenover Roadhouse Arnhem, Amsterdamseweg 467, 6816 VK Arnhem. Na ca. 200 m links parkeren bij bord Geldersch Landschap & Kasteelen. GPS DD (decimale graden): 52.010007, 5.846887.