Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bloesemfietstocht Arnhem-Zuid, zondag 14 april

Zondag 14 april vindt de 10e editie van Bloesemfietstocht Arnhem-Zuid plaats.

U kunt kiezen voor 19 km of 32 km. De tocht start en eindigt in de Steenen Camer, Hannesstraatje 2a, 6843 NV Arnhem (Elderveld).

Deze fietstocht leidt u door Arnhem Zuid en de Betuwe, gaat grotendeels over fietspaden, waar nodig wordt u bij oversteken begeleidt door verkeersassistenten. Onderweg zijn er rustpunten; waar u kunt genieten van een verfrissend drankje, kinderen kunnen hier heerlijk ravotten. In de fietstocht zit een puzzelelement voor volwassen en voor kinderen. Hiermee zijn leuke prijzen winnen. Het thema van deze tocht is: “Nieuwe ontdekkingen”.

Bij terugkomst is er gezellige ontvangst met muziek, eten en drinken, ook aan de kinderen en vegetariërs is gedacht. Iedereen ontvangt bij terugkomst een leuke attentie in de sfeer van onze Biologische Tuinbouwvereniging.
Kosten (incl. biologische hamburger en frites):
• € 5,00 p/p bij voorinschrijving
• € 6,00 p/p bij inschrijving op de dag zelf
• € 3,00 tot 12 jaar, incl. friet, knakworst en limonade.

Deelnamegarantie alleen bij voorinschrijving wegens het gelimiteerde aantal startplaatsen. Het inschrijfgeld betaalt u, contant bij vertrek. U kunt niet pinnen! U ontvangt bij vertrek alle verdere informatie. Start: De Steenen Camer (Hannesstraatje 2a in Arnhem, aan de Drielsedijk) tussen 12.00 en 14.00 uur. Deze fietstocht wordt georganiseerd door BTV Elderveld en het Wijkplatform Elderveld.

Meer info en voorinschrijven: www.bloesemfietstocht-arnhemzuid.nl of via email

info@bloesemfietstocht-arnhemzuid.nl

Meer berichten