Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lasergamen en meer activiteiten op zondagen in park Rosendael

ROZENDAAL - Op de zondag 19 mei verzorgt Scoutinggroep Lido '76 tussen 11.30 en 16.00 uur leuke activiteiten in park Rosendael! Op deze zondagen kunnen kinderen broodjes bakken, Mega Twister spelen en/of lasergamen.

Tegen een vergoeding van een euro voor een naturel broodje en 1,50 euro voor een chocoladebroodje kunnen kinderen en volwassenen zelf heerlijke broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister.

Op zoek naar meer spanning of actief bezig zijn? Koop een entreekaartje voor het park à 5,00 euro voor volwassenen en 3,00 euro voor kinderen 4 - 18 jaar en doe mee aan de lasergame activiteit voor 2,00 euro. Scoutinggroep Lido '76 is een leuke, actieve groep voor jongens en meisjes in Arnhem Zuid. Voor het eerst organiseert zij deze activiteiten op een bijzondere locatie als kasteel Rosendael.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. In het park kunnen kinderen zich uitleven in de natuur, met mooi weer het blote voetenpad uitproberen, picknicken of met een visnetje waterdiertjes vangen.

Natuurlijk is het mogelijk om de parkactiviteiten te combineren met een bezoek aan het kasteel. Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, Rozendaal. Informatie via de receptie van kasteel Rosendael: rosendael@glk.nl en www.glk.nl/rosendael.

Meer berichten