Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kapel in het Rhedens tijdens de Play-In. (foto: Jan Jansen)
Kapel in het Rhedens tijdens de Play-In. (foto: Jan Jansen) (Foto: Jan Jansen)

Voorjaarsconcert Koninklijke Rosendaalsche Kapel

ROZENDAAL - Zondag 31 maart geeft de Koninklijke Rosendaalsche Kapel haar traditionele voorjaarsconcert.

Nu horen we u denken: traditioneel, dat betekent toch stoffig en saai? Maar dat is echt allerminst het geval! De stoffigheid hebben we er vorig jaar met onze jubileumshow wel uitgeblazen en saai is het bij KRK eigenlijk nooit. De jubileumshow was een groot succes waarover nog lang is nagepraat. Het voorjaarsconcert mag dan minder uitbundig zijn, het belooft wel een prima muzikale middag te worden.

Het jazzorkest, onder leiding van Rudy Böhmer, trapt af om 14.30 uur. Het speelt onder andere dixielandjazz en zal vooral swingende muziek laten horen. Na de korte pauze is het de beurt aan de harmonie van de KRK, gedirigeerd door Michel Jalink. Ook dit optreden heeft van alles in huis, van mars tot klassiek en van pop tot 'Fly me to the moon'.

Na afloop overheerst vast het Feelin' good-gevoel. Komt mooi uit, want dat nummer speelt de KRK ook. Iedereen is welkom in Het Rhedens op de 31e maart. Voor het prijskaartje hoeft men het niet te laten; dat hangt er niet aan. Gratis entree dus voor elke muziekliefhebber en andere belangstellenden die het voorjaar muzikaal willen inzetten. Aanvang 14.30 uur, locatie Het Rhedens, Kleiberglaan 1 in Rozendaal.

Meer berichten