Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kleding- en speelgoedbeurs Vredenburg.

ARNHEM - Op zaterdag 30 maart van 11:00 tot 13:00 uur zal er weer een (kinder)kleding- en speelgoedbeurs plaatsvinden in de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. We hebben een ruime locatie op het Maarten van Rossem-College.

Er zal deze beurs ook weer een aanbod zijn van dameskleding en leuke accessoires. Het thema van de beurs is zomer, dus als je nog even op een goedkope manier de zomercollectie van je kinderen wilt aanvullen, dan moet je hier zijn. De maten die we aanbieden gaan van babymaat 50 tot en met de maten voor de mama’s en er is natuurlijk allerlei speelgoed.

Locatie: Maarten van Rossem College, Groningensingel 1235 in Arnhem-Zuid. Entree is gratis. Parkeren is gratis. Kinderen zijn welkom. Er zijn geen extra kosten bij het afrekenen. Je kunt een bigshopper lenen. Let op: alleen contant betalen.

"Heb je zelf ook nog goede spullen om te verkopen, of wil je meer informatie, mail dan naar: kinderkledingbeursvredenburg@gmail.com dan sturen we je de voorwaarden. Bekijk ook onze website: www.kinderkledingbeursvredenburg.nl."

Meer berichten