Logo gemeentenieuwsonline.nl

Jeugdland loterij van start

Vanaf 13 maart kunt u ze weer aan de deur verwachten, de jonge enthousiaste verkopertjes van Jeugdland loten. Stichting Jeugdland organiseert dit jaar alweer de 48e Jeugdland loterij. Tot eind maart proberen Arnhemse basisschoolkinderen zoveel mogelijk loten te verkopen om met de opbrengst de Jeugdland activiteiten in de schoolvakanties mogelijk te maken. Misschien staan ze binnenkort bij u aan de deur …

Vitesse, Sportbedrijf Arnhem en Jan Linders sponsoren de loterij met leuke beloningen voor de kinderen die loten verkopen.

Jeugdland

Deze zomer wordt Jeugdland gehouden van 6 juli t/m 18 augustus. Er is dan van alles te doen voor kinderen die in de vakantie willen deelnemen aan speciale activiteiten. Traditiegetrouw verrijzen er weer een aantal bouwdorpen waar kinderen zich naar hartelust kunnen vermaken en vindt de Holiday Kick off weer plaats. Ook in de voorjaar- en meivakantie organiseert Jeugdland vele activiteiten.

Alle 16.000 Arnhemse basisschoolkinderen in de voorjaar-, mei- en zomervakantie weer een gratis Jeugdland Vakantie Paspoort dat vele sportieve, educatieve, creatieve en recreatieve activiteiten bevat.

Deelname basisscholen

Voor de verkoop van de loten is Jeugdland afhankelijk van de medewerking van basisscholen. Leerlingen van de deelnemende scholen gaan de loten verkopen.

Aantrekkelijke prijzen

Voor slechts € 2,00 per lot maakt u kans op verschillende prijzen. Een overzicht van alle prijzen staat op de website van Jeugdland. DNA Notaris verricht de trekking van de loterij op 8 mei. De trekkingslijst wordt gepubliceerd op de website van Jeugdland.

Meer berichten