Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het koor CantAnimus. (foto: CantAnimus)
Het koor CantAnimus. (foto: CantAnimus) (Foto: CantAnimus)

Ver-toon-ing CantAnimus in de Koepelkerk in Arnhem

ARNHEM - Op zaterdag 23 maart zingt het koor CantAnimus de mooiste liederen uit haar 10-jarig bestaan. 10 jaar CantAnimus; 10 jaar het bezingen van de Ziel! Een bloemlezing van de lievelingsliederen van de koorleden; stuk voor stuk juweeltjes! Op het programma staan o.a. Schubert, Haydn, Bach, Fauré, maar ook werken van Caspar van der Vinne, Shaffy en de Bevrijdingsmedley.

Het koor CantAnimus, dat bestaat uit 23 avontuurlijke zangers en zangeressen uit de regio Arnhem-Nijmegen, staat onder leiding van dirigent en componist Caspar van der Vinne, die het koor ook begeleidt op de piano. Pianist Jelle Hoksbergen verleent eveneens zijn medewerking aan de Vertooning op 23 maart.

Het beeldmerk van CantAnimus is een zwerm vogels, die de meest spectaculaire bewegingen maakt. Voortdurend op elkaar afgestemd en voortdurend in veranderende patronen. Dat is de afgelopen 10 jaar het streven geweest. Het koor staat bekend om zijn uitzonderlijk harmonieuze klank.

De Vertooning is op zaterdag 23 maart om 20.00 uur in de Koepelkerk, Jansplein 60 in Arnhem. De entree is 12,50 euro, inclusief programmaboekje en pauzedrankje. De kaartverkoop is aan de kassa. Meer informatie staat op www.cantanimus.nl.

Meer berichten