Logo gemeentenieuwsonline.nl

Klussen bij September Arnhem en Velp tijdens NLdoet Maak het leven van ouderen met dementie in één dag net een beetje mooier

REGIO - Tijdens NLdoet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 kunt u volop aan de slag voor allerlei grote en kleine klussen in Nederland. Bij Wonen bij September kan in verschillende woonhuizen de handen uit de mouwen gestoken worden. Ook bij September Arnhem en September Velp. Zo maakt u in één dag het leven van ouderen met dementie net een beetje mooier.

De klussen en activiteiten zijn totaal verschillend van aard. Voor iedereen is er dus wat wils. Wat dacht u van koken samen met de bewoners in Nijverdal? Of verhoogde plantenbakken maken, zodat de bewoners zelf makkelijk kunnen tuinieren dit voorjaar en deze zomer in Nijverdal en Arnhem? Ook in Velp en Zevenaar zijn leuke en nuttige klussen te doen.

Overzicht activiteiten

Een overzicht van de verschillende klussen van September vindt u op www.wonenbijseptember.nl/nldoet. Of u kijkt op www.nldoet.nl om een mooie activiteit te zoeken bij u in de buurt die goed bij u past.

Vrijwilliger bij September

Natuurlijk is NLdoet niet het enige weekend dat wij samenwerken met enthousiaste vrijwilligers. We hebben heel vaak leuke activiteiten, we koken elke dag met onze bewoners, gaan er graag op uit en hebben vaak grote tuinen. U kunt dus het hele jaar door de bewoners helpen met tuinieren, koken, boodschappen doen, muziek maken, dansen, bewegen, fietsen of gewoon lekker een plaatje luisteren of spelletje doen. U bent altijd welkom. Neem voor meer informatie contact op met een van de leidinggevenden:

September Arnhem: Ad Dominicus (ad.dominicus@wonenbijseptember.nl, 088-5721249)

September Velp: Trea Bosman (trea.bosman@wonenbijseptember.nl, 088-5721283)

Meer berichten