Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kleding ligt in lange rijen op maat uitgestald op de kinderkledingbeurs. (foto: Margré Mollink)
Kleding ligt in lange rijen op maat uitgestald op de kinderkledingbeurs. (foto: Margré Mollink) (Foto: Margré Mollink)

Oproep kinderkledingbeurs Rijkerswoerd

ARNHEM - Een groep moeders uit Arnhem-Zuid houdt op zaterdagmiddag 16 maart weer een tweedehands kinderkledingbeurs in Activiteitencentrum Rijkerswoerd, Mr. P.S. Gerbrandysingel 45. Ze zijn op zoek naar andere ouders die hun overtollige (merk)kinderkleding willen verkopen.

Het gaat om kinderkleding voor het lente- en zomerseizoen. Er mogen ook kinderschoenen, sandalen, slippers, sportkleding, badkleding en zomerse accessoires zoals riemen, sjaaltjes, petjes en zonnebrillen worden aangeboden.
De organisatie werkt met het consignatiesysteem: verkopers krijgen van de organisatie prijskaartjes, de verkoper prijst zelf de te verkopen artikelen en levert die de avond voor de beurs in bij de organisatie. Zij regelen de verkoop op de beursmiddag. Na afloop van de beurs halen verkopers hun niet-verkochte spullen weer op en verrekenen de opbrengst: naast inschrijfkosten (twee euro vijfig) houdt de organisatie tien procent van de verkochte artikelen in voor zaalhuur en dergelijke. Meer informatie staat op https://tweedehandsbeurzen.wordpress.com.

Meer berichten