Logo gemeentenieuwsonline.nl

Themabijeenkomst Ervaringen met een ongezonde relatie

ARNHEM - Veel mensen maken het wel eens mee: een ongezonde relatie. En aangezien een relatie gepaard gaat met diepe gevoelens en emoties, kan dit psychisch en lichamelijk veel leed veroorzaken. Op 18 maart van 18:30 tot 20:00 uur is er een speciale bijeenkomst bij Mee, Gelderse Poort, Mr. D.U. Stikkerstraat 10, Arnhem, 3e etage.

Heb je een partner die structureel liegt, manipuleert of je misbruikt? Blijf je ondanks alles steeds bij je partner terugkeren, omdat je die niet los kunt laten? Heb je geen idee hoe je met zijn of haar gedrag om kunt gaan?

Kom dan naar de gratis themabijeenkomst Ervaringen met een ongezonde relatie. Tijdens de bijeenkomst kun je veilig en anoniem in gesprek met lotgenoten. Uit eerdere themabijeenkomsten is gebleken hoe waardevol het is om tips en ervaringen uit te wisselen met mensen die je echt begrijpen. Het werkt troostend en kan je helpen om gebeurtenissen te verwerken. Ook als een vriend of vriendin in een ongezonde relatie zit, ben je welkom.

Het gesprek wordt geleid door ervaringsdeskundigen van Ervaar MEE Arnhem. Het gaat hier om herkenning en het delen van ervaringen, dus geen begeleiding of hulp. Koffie/thee en iets lekkers zijn aanwezig. Gevraagd wordt zich vooraf aanmelden via ervaarmee.arnhem@gmail.com.

Meer berichten