Logo gemeentenieuwsonline.nl

Epilepsiecafé in Arnhem

ARNHEM - De Epilepsievereniging Nederland (EVN) houdt op woensdag 20 maart van 19:30 - 21:30 uur weer een Epilepsie Café aan 't Huukske, Mauritsstraat 22 in Arnhem.

Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Er zijn ook deskundigen uit zorg en onderwijs aanwezig. De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, et cetera.

Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je. Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Aanmelden bij voorkeur per e-mail: arnhem@epilepsiecafe.nl onder vermelding van uw naam en het aantal personen, of via 026 31144 72.

Meer berichten