Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kuifvlinderrups bij vlindercursus
Kuifvlinderrups bij vlindercursus (Foto: Maria Pompe)

Uitgebreid aanbod natuurcursussen IVN Arnhem en KNNV

Met veel enthousiasme en energie heeft IVN Natuur-educatie Arnhem een scala aan interessante cursussen samengesteld voor iedereen van 14 tot tenminste 80 jaar. Een mengelmoes voor elk wat wils: de reeds bekende Groencursus Voorjaar en een cursus over je moestuin, wilde planten, insecten of de onlangs ontwikkelde over dagvlinders en een basiscursus Natuurfotografie. Het vernieuwde cursusaanbod met bijbehorende info over hoe je je kan aanmelden is te vinden op de website: www.ivn.nl/afdeling/arnhem.

De eerstkomende cursus start op 28 februari met de Groencursus Voorjaar. Deze organiseert IVN Arnhem, als vanouds, in samenwerking met Nivon en KNNV Arnhem.
In 9 lesavonden en 7 excursie-ochtenden passeren zeer diverse hoofdonderwerpen de revue; theorie met onderbouwend materiaal op de lesavond en op de aansluitende zaterdagochtend kan je in de praktijk snuiven tijdens excursies op verschillende locaties.
De onderwerpen zijn: Het landschap aan de zuidkant van de Veluwe, Zoogdieren, Bomen, Reptielen en amfibieën, Planten, Water, Insecten, Vogels, Sprengen en landgoederen.
Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Om alle deelnemers voldoende aandacht te kunnen geven, geldt voor alle cursussen een maximum aantal deelnemers; de eerste aanmeldingen hebben voorrang.

Kij voor de details van de overige cursussen op de website: www.ivn.nl/afdeling/arnhem.

Meer berichten