Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geurts Conserven Schaaktoernooi

ZETTEN - Op woensdag 6 maart vindt de 31e editie van het Geurts Conserven Schaaktoernooi plaats in De Wanmolen in Zetten. Ondanks dat de Dodewaardse schaakvereniging geen activiteiten meer ontplooit, blijft het bestuur, op veler verzoek, het Geurts Conserven Schaaktoernooi organiseren.

Zoals gebruikelijk verwachten we rond de 225 deelnemers uit het hele land te begroeten. Aan de schaaktafels treffen we ook onze Duitse schaakvrienden, waardoor het toernooi een internationaal tintje heeft.

We spelen een rapid-toernooi. Iedere speler heeft twintig minuten speeltijd per persoon, per partij. We spelen zeven rondes. De deelnemers worden op niveau (rating) in zes groepen ingedeeld. Dus ook de huisschaker komt aan zijn trekken en niemand gaat met lege handen naar huis.

Het toernooi staat open voor iedereen die in 2019 50 jaar of ouder wordt.

U kunt zich voor het toernooi inschrijven per email: toernooi@dodewaardseschaakvereniging.nl of door contact op te nemen met Liane Jansen, telefoon 0488 453896. Alle informatie over het toernooi staat op www.dodewaardseschaakvereniging.nl.

Meer berichten