Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wiens haren zijn hier blijven hangen?
Wiens haren zijn hier blijven hangen? (Foto: Rob ten Hoedt)

Scharrelen met kids en IVN natuur-educatie Arnhem

RHEDEN - Zondag 10 februari kan je met IVN natuur-educatie op zoek naar diersporen en nog veel meer ontdekken in de natuur.

Heeft hier een wild zwijn gelopen? Alleen of met jongen? En hoe vers is dit spoor? Of was hier een ree? Wat heeft de uil gegeten, die een "uilenbal" heeft laten vallen? Je ontdekt dan te veel om op te noemen, maar het is leuk, je leert er wat van en begrijpt het leven in de natuur nog beter. In de natuur zie je, als je even wat beter kijkt, enorm veel leven boven en onder de bladeren op de grond.

Kom lekker rondscharrelen vanaf het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden en neem je broertje, zusje, vriendje en of vriendinnetje gerust mee. Leeftijd tussen 6 en 12 jaar. Ouders en grootouders mogen mee. Je begint om 10.00 uur vanaf de Heuvenseweg 5A te zoeken en bent om ongeveer 12.00 uur weer bij het bezoekerscentrum terug. Aanmelden doe je via https://www.ivn.nl/afdeling/arnhem/activiteiten/kind-speuren-naar-sporen-met-de-scharrelkids-van-ivn-natuur-educatie-arnhem. Contactpersoon: Rob ten Hoedt, 026-3230947, scharrelkids@ivnarnhem.nl

Zie ook voor andere natuuractiviteiten, ivn.nl/afdeling/arnhem.nl

Meer berichten