Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wandel gratis mee met de nieuwjaarswandeling

ARNHEM - Op 16 januari vindt de jaarlijkse nieuwjaarswandeling plaats. Dit jaar loopt de wandeling van de wijk Rijkerswoerd naar Schuytgraaf, waarbij deelnemers de mogelijkheid krijgen om bij verschillende punten op de route aan- of af te haken.

Een geweldige conditie is dus niet vereist. Je kunt zelf bepalen hoelang je meedoet. Tijdens de wandeling brengen we een bezoek aan verschillende interessante locaties. Zo krijg je een uniek kijkje binnen organisaties die iets voor jou en de wijk kunnen betekenen. Bovendien kun je tijdens het wandelen op een laagdrempelige manier in contact komen met andere mensen. Iedereen is welkom, ook mensen met rolstoelen.

Aan het begin van de wandeling worden koffie, thee en een koekje uitgedeeld. De wandeling wordt georganiseerd door Ervaar Mee, het Leger des Heils en Rijnstad. Graag aanmelden via joseppe.ervaarmee@gmail.com of 06 26360761.

Startpunt en haltes:

11:30 Inloop Sportcentrum ESA, De Pas 44, Arnhem (startpunt)

12:00 Start wandeling

13:00 De Kroon (randweg 2)

13:45 Motion (brabantweg 115)

14:15 De Klomp (rijksweg noord 129)

15:00-16:00 Einde wandeling De Buitenplaats (Marasingel 19)*

De tijden kunnen afwijken in verband met de snelheid van de wandeling. Bel gerust voor een betere tijdsindicatie.

Koersbal bij KBO Huissen

HUISSEN- Koersbal is al een eeuwenoud spel waar 'beweging' een groot deel van uitmaakt.

Het spel wordt binnen gespeeld zodat men niet afhankelijk is van het weer. De koffie blijft warm en het drankje gekoeld. Men speelt elke woensdagmiddag en de aanvang is 14.00 uur in De Gouden Engel in de Helmichstraat. Voor koersbal betaalt men een bijdrage van twee euro per maand. "U bent welkom op 16, 23 en 30 januari. Voor nadere mededelingen: let op bericht op KBO Facebook of www.kbohuissen.nl."

Meer berichten