Logo gemeentenieuwsonline.nl
Between Two Rivers, Gofferttheater 2018. (foto: Han Winters)
Between Two Rivers, Gofferttheater 2018. (foto: Han Winters) (Foto: Han Winters)

Between Two Rivers zingt in het Openluchtmuseum

ARNHEM - Op zaterdag 19 januari treedt barbershopkoor Between Two Rivers op in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. In het Zeeuwse kerkje zingen zij om 12:00 uur, 12.45 uur en13.30 uur het beste van hun repertoire.

Het winterconcert in het Openluchtmuseum is inmiddels een jarenlange traditie. De bijzondere lichte close harmony klank van het koor sluit dan ook perfect aan bij de intieme sfeer van het kerkje. En met hun bijpassende performance maakt Between Two Rivers er ook visueel een feestje van!

De kerstliedjes zijn weer in de kast gezet. Op 19 januari zingen de vrouwen van Between Two Rivers hun eigen favorieten! Onder enthousiaste leiding van dirigent Bram Versteegen zingen zij meeslepende ballads en vrolijke uptempo’s. Kenmerkend is dat elke song een eigen verhaal vertelt, waardoor het publiek wordt meegenomen. Het concert is zaterdag 19 januari om 12:00, 12.45 en13.30 uur in het Zeeuwse kerk in het Nederlands Openluchtmuseum aan de Hoeferlaan 4 in Arnhem en is gratis toegankelijk voor museumbezoekers.

Between Two Rivers is altijd op zoek naar nieuwe leden. Ervaring of noten lezen is niet nodig! Enthousiasme wel. Repetities: elke woensdag vanaf 20.00 uur in basisschool De Ark in Elst.

Meer informatie over Between Two Rivers: www.facebook.com/B2Rbarbershop

Meer berichten