Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Ondernemersnetwerk Schuytgraaf (ONS) groeit over de grens!

ARNHEM - Sinds 2015 is ONS de netwerkvereniging voor ondernemers in de wijk Schuytgraaf. In haar korte bestaan weet ONS te groeien tot een interessante netwerkclub met bijna honderd leden. Tot nu zijn alle leden gevestigd in Schuytgraaf en ieder van hen blinkt uit in zijn of haar eigen specialisatie. Hoewel de beroepen uiteenlopend zijn, staan Samenwerken, netwerken en kennisdelen voorop. Deze elementen helpen iedere ondernemer om verder te groeien, dit met steun van ondernemers om hen heen.

Jaarlijks zijn er gemiddeld acht bijeenkomsten, variërend van inspirerende kennissessies met gespecialiseerde sprekers tot culinaire uitstapjes, zoals bijvoorbeeld de drukbezochte Dining & Wining. Uiteraard krijgen de leden ook gelegenheid om hun eigen bedrijf te promoten én hoe interessant is het als jouw bedrijf door een ander wordt aanbevolen?!

ONS netwerk rijkt inmiddels verder dan de grenzen van Schuytgraaf en regelmatig krijgen wij verzoeken van ondernemers buiten Schuytgraaf om aan te mogen sluiten. In overleg met de leden is dan ook besloten om het netwerk open te stellen voor iedere onderneming die affiniteit met ONS netwerk heeft. Op deze manier kan ONS blijven groeien en wordt het netwerk alleen maar verder versterkt.

Bent u ondernemer en wilt u deel uitmaken van een netwerk waar ondernemers elkaar het werk gunnen en elkaar versterken? Aanmelden kan via: https://www.ons-schuytgraaf.nl/.

Meer berichten