Logo gemeentenieuwsonline.nl
orkest van de KRK
orkest van de KRK (Foto: Jan Jansen)

Play-In in Rozendaal

Samen muziek maken is leuk!

Op zaterdag 2 februari 2019 organiseert de Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) een play-in voor blazers en slagwerkers. Dit jaarlijks terugkerend evenement is bedoeld om kennis te maken met onze vereniging maar vooral om een dag lang met elkaar muziek te maken. Plezier gegarandeerd! De play-in staat onder leiding van Michel Jalink. Doe je ook mee?

We beginnen om 9.30 uur, vanaf 9.00 is er inloop met koffie en thee. De play-in vindt plaats in Het Rhedens, Kleiberglaan 1, Rozendaal. Kosten voor deelname zijn € 12,50, inclusief koffie/thee, lunch en bladmuziek. Graag contant betalen op de dag zelf.

We sluiten de dag af met een concert om 16.00 uur. Publiek is van harte welkom, zij kunnen gratis komen luisteren naar het slotconcert(je). De dag duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Meld je aan via http://rosendaalschekapel.nl/inschrijfformulier-play-in/ of stuur een mail naar muziek@rosendaalschekapel.nl. Vermeld in je bericht je naam, e-mailadres, telefoonnummer, welk instrument (en eventueel een tweede) je bespeelt en welke sleutel je leest.

Meer berichten