Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Gezamenlijk herdenken tijdens Lichtjesavond op Moscowa - 7 december


Op vrijdag 7 december vindt op Begraafplaats Moscowa (Waterbergseweg 18, Arnhem) tussen 18.00 en 19.30 uur de jaarlijkse Lichtjesavond plaats. De avond wordt georganiseerd door Begraafplaats & Crematorium Moscowa, Coöperatie DELA, medewerkers van de Eusebiusparochie en Uitvaartverzorging Kramer. Het gedenkpark wordt sfeervol verlicht met kaarsen en fakkels. Nabestaanden ontvangen bij aankomst een kaarsje en ook de kinderen krijgen een lichtje. Het Binnenstadskoor en doedelzakspelers verzorgen sfeervolle muziek.
In de Berkenzaal zorgt harpiste Nanja Bakker voor mooie muziek. Hier worden ook digitaal gedichten getoond en bezoekers kunnen in deze aula terecht voor momenten van stilte, wanneer die behoefte er is. Er zijn in het gedenkpark diverse uitvaartvoorgangers van de Eusebiusparochie aanwezig en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Iedereen is van harte welkom.
Herinneringen levend houden "Wij hopen met onze Lichtjesavond mensen troost te bieden, door samen geliefde naasten te kunnen herdenken", vertelt André Kruijmer, locatiemanager van Moscowa. "We merken echt dat zo'n avond aan een behoefte voldoet, het betekent veel voor mensen. Vandaar ook dat we dit elk jaar met elkaar organiseren."
Over Coöperatie DELA Als Coöperatie geloven we dat we er zijn voor elkaar. Onze dienstverlening staat in het teken van doorgeven en verbinden van generaties. Uw wensen bepalen hoe wij samen de uitvaart samenstellen. Ook als u niet of elders verzekerd bent. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid zorgen we samen voor de invulling van de uitvaart zoals u deze wenst. Soms heel bescheiden, soms wordt er juist meer gevraagd. Ons team van professionals begeleidt u en neemt uw zorgen uit handen. Wij hebben alle specialismes in huis om uw wensen vóór, tijdens en na de uitvaart in te vullen. Naast onze vestiging in Arnhem hebben wij ook rouwcentra in Zevenaar en Bemmel.
Over Uitvaartverzorging Kramer Uitvaartverzorging Kramer is een gerenommeerd Arnhems familiebedrijf dat al ruim 130 jaar uitvaarten verzorgt in Arnhem en wijde omgeving. Kernwaarden van het bedrijf zijn: kwaliteit op alle fronten, onderscheidend vermogen, degelijk, stijlvol en verzorgd. Niets is Kramer te veel, de service gaat heel ver en iedereen staat klaar om te zorgen dat de uitvaart geheel naar wens verloopt. Vrijwel alles wordt in eigen beheer gedaan. Naast de vestiging in Arnhem heeft Kramer een kantoor in Nijmegen, rouwcentra in Velp en Westervoort en een Afscheidshuys in Apeldoorn.

Over Begraafplaats & Crematorium Moscowa Begraafplaats & Crematorium Moscowa is een echt Arnhems gedenkpark. Het terrein van de uitgestrekte monumentale begraafplaats (1873) heeft een fraaie ligging en is ook een geliefd wandelgebied. Invulling geven aan persoonlijke wensen is voor Moscowa altijd hét uitgangspunt. Voor, tijdens maar zeker ook na afloop van een plechtigheid. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meer berichten