Logo gemeentenieuwsonline.nl

Shoppen in het Gastvrij Spijkerkwartier

ARNHEM - In de Steenstraat en omliggende straten zoals Spijkerlaan, van Muijlwijkstraat en de Hommelstraat is het heerlijk winkelen. Dat geldt helemaal voor de maand december, de feestmaand bij uitstek. In deze periode van het jaar wil je graag wat extra aandacht, goede producten en veel gezelligheid. Juist dan is het in de verlichtte winkelstraten in het Spijkerkwartier gezellig om te winkelen of een lekker hapje te eten bij de vele bijzondere horecagelegenheden.

Decembermaand, feestmaand. December is de maand van het samenzijn en genieten. Lekker eten, al of niet zelf bereid, met familie en vrienden, ergens een goed getapt biertje drinken en elkaar verrassen met cadeaus. In december wil je net dat beetje extra. Hiervoor kun je prima terecht bij de diverse ondernemers in het winkelgebied tussen Velperpoort, Hommelsepoort en het Velperplein.

Veel speciaalzaken
De kans dat je de ondernemer zelf ontmoet is groot en dat maakt je bezoek aan deze wijk nu juist zo bijzonder. Want wie kan je meer vertellen over zijn of haar product dan de producent, ontwerper of eigenaar zelf? Van massages, fietsen, spelletjes, postzegels, ijs, vlees, vis, brood, kaas, gebak, ingrediënten uit vele windrichtingen, Hifi-apparatuur, bloemen, groenten, specerijen, whisky, wijn, baklava, speelgoed, cadeaus, tot kleding, tattoos, telefoons, tassen en reizen zijn er te koop. En dan is de opsomming nog onvolledig.

Ook vind je er sfeervolle cafés, koffietentjes en restaurants. Na afloop van je winkelbezoek gezellig wat drinken of een hapje eten het kan er allemaal. Je bent van harte welkom in het gastvrij Spijkerkwartier in Arnhem.

Volg dit winkelgebied ook op Facebook.com/steenstraat of Instagram.com/steenstraat_arnhem.

Meer berichten